Loppisdags!

Nu är det högsäsong för loppisar! Både för oss som vill fynda och för oss som vill bli av med saker. För mig är det ofta både ock på samma gång.

Men oj vad duktiga vi har varit under helgen. Vi har rensat förrådet för första gången på 5 år (!) Välbehövligt. Och på söndag 27 maj är det dags för årets stora loppisfest i Göteborg. Nämligen Majornas Megaloppis! En riktig folkfest när hela majorna fylls av loppisstånd, hembakt fika och söndagspromenderande Göteborgare. Vi kommer försöka sälja allt från gamla krukor, böcker, smycken och en IKEA-hylla till välbevarade kläder som aldrig används. Det som inte blir sålt går till Myrornas insamling som finns på plats och tar emot prylar. Just majornas loppis är helt gratis och vem som helst är välkommen att bre ut en filt eller ställa upp ett bord längs med gatorna i Majorna, Sandarna och Kungsladugård. Så passa på att rensa skåpen i veckan så ses vi vid Mariaplan på söndag!

Tid: Söndag 27 maj, kl.11-17

Plats: Valfri trottar i Majorna, Sandarna och Kungsladugård, Göteborg. ”Centrum” av loppisen brukar vara runt plaskdammen vid Mariaplan.

Anmälan: Behövs inte.  Ta med dina prylar och ett glatt humör!

Mer info om Majornas Megaloppis>

 

 

Foto: Myrorna, http://www.majeko.se

 

En kommentar

  1. Jenny Brolin · · Svara

    Kul med loppis! Ska också på loppis på söndag, men har bestämt mig för att bara fynda och inte sälja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: