Bröllop 2014?

Går ni i giftastankar? Då måste jag få tipsa om EcoBrides senaste nyhet – Kom-igång-paket med allt ni behöver för att få en bra start på er bröllopsplanering. Jag har gått och knåpat på den här idén ganska länge men nu finns den alltså ute på marknaden. Jag hoppas och tror att detta paket kommer passa extra bra för er som vill arrangera bröllopet på egen hand men vill ha goda råd på vägen.

Frågorna inför ett bröllop är många. Hur väljer man en lämplig lokal? Hur långt i förväg måste man boka fotograf, frisör, catering, städning och allt annat? Hur kan man köpa ekologiskt utan att det blir för dyrt?  Vilken ände ska man egentligen börja? Vi hjälper er med alla era frågor så ni får en smidig start på er bröllopsplanering. Ni får smarta planeringslistor och vi lovar att komma med kreativa idéer för hur ni kan spara både pengar och miljö. ​Läs mer på www.ecobride.se

Paketet kostar 1495 kr och allt detta ingår:

  • Personlig bröllopskonsultation. En timmes Bröllopskonsultation online där vi går igenom era önskemål och viktiga punkter för att inget ska falla mellan stolarna. Vi ger er tips på bra leverantörer, hur ni får ihop er budget och allt ni behöver för att få en bra start på bröllopsplaneringen.
  • Fråga bröllopsexperten. En månads personlig rådgivning där ni kan maila alla era frågor och bolla tankar och idéer med våra bröllopexperter. Vi är ert personliga bollplank så att ni får en bra start på er bröllopsplanering.
  • Inspirerande bröllopsbok med konkreta tips. Bröllopsboken JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop.
  • Checklistor med smarta tips på hur ni kan spara både pengar och miljö inför bröllopet. Dessutom får ni en praktisk planeringsguide så att inget faller mellan stolarna längs med vägen.
  • Kampanj! Just nu får du dessutom en ekologisk ansiktskräm från Weleda som välkomstgåva! 

01_studioankungenFoto: Erika Petersdotter, Studioankungen.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: