Bästa affärsnätverket

Igår var jag på stormingel, föreläsning och efterföljande middag med Business in Heart. Business in Heart är ett affärsnätverk för kvinnor som vill göra affärer med hjärtat och jag är stolt medlem.
De här kvinnorna levererar verkligen! Jag är medlem i flera olika nätverk men den här gruppen underbara affärskvinnor är något utöver det vanliga. Varje gång vi ses fylls jag med ny inspiration och kunskap. Och dessutom har det betalt igen medlemsavgiften flera gånger om i form av bra affärskontakter.

Och nej, jag får inte betalt för att skriva det här.  Och ja, jag affärsnätverkar gärna med både kvinnor och män. Jag vill bara helt enkelt säga att det behöver inte vara vassa armbågar och skitsnack kvinnor emellan som många ofta påstår. För det finns faktiskt en särskild plats i himlen för kvinnor som hjälper varandra…

Mingel med Business in HeartFoto: Åsa Sandberg Marzelius

En kommentar

  1. Håller helt med. Och jag är också en stolt medlem i nätverket. Och när det kommer till nätverkande generellt har vi alla ett ansvar. Ett ansvar för oss själva men också ett ansvar att dela med oss, att ge till gruppen och att bidra på olika sätt. Nätverkande är relationer som ofta byggs på lång sikt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: