Dags för prinsessbröllop

Som ni vet så jobbar jag inte enbart med PR och CSR utan driver även EcoBride – Inspiration för ekobröllop. Så idag blir det till att bänka sig i TV-soffan för att blogga och ekospana från det kungliga bröllopet mellan Prinsessan Madeleine och Christopher O´Neill. Följ mig gärna på EcoBride-bloggen där du hittar alla mina ekospaningar från bröllopet.

Vågar man hoppas att det blir lika romantiskt och kanske även lika ekologiskt som Kronprisessan Victoria och Prins Daniels bröllop 2010? Victoria och Daniel hade nämligen förvånansvärt och glädjande många miljövänliga inslag på sitt bröllop. Redan direkt efter bröllopet samlade jag alla deras hållbara inslag till en särskild inspirationssida. Den känns faktiskt intressant och aktuell ännu så därför länkar jag till den här >  för dig som vill få lite med kunglig bröllopsinspiration.Jag hoppas att Madeleine och Chris har inspirerats av Victoria och Daniel de också.

Dags att lägga lite ekologiskt bubbel på kylning, kl.16.00 är det dags!

 

Går du i giftastankar?  Bli medlem i EcoBride Club!
EcoBride Club hjälper er att spara både pengar och miljö. Allt för att förenkla planeringen av ert drömbröllop! Det kostar ingenting att testa. Första månaden bjuder EcoBride på utan kostnad! Bli medlem här >

 

Prinsessan Madeleine bröllop

Foto: Brigitte Grenfeldt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: