Jag = en företagarfavorit?

Men oj! Nu blev jag smickrad. Jag har tydligen blivit nominerad till utmärkelsen Småföretagarnas favorit i Göteborg, för mitt arbete med EcoBride.

När jag ser övriga namn på listan så förstår jag att nomineringen i sig är en ära, så stort tack till Gustaf Oscarsson på Academy of Excellence som nominerat mig med dessa fina ord:

Katharina Brunat driver EcoBride, som specialiserat sig på ekologiska bröllop. Som entreprenör är Katharina oerhört driven, målmedveten och säker på vad hon vill. Hon har också egenskapen att lyssna på andra, och är noggrann med att driva företaget på ett hållbart sätt. Med sin kreativitet och förmåga att ligga långt framme i den spännande ekologiska världen nominerar jag Katharina till Småföretagarnas favorit 2012.

Utmärkelser är inte allt här i världen, för det mesta stretar man på som vanligt och försöker göra sitt jobb och förhoppningsvis en viss skillnad i världen på något sätt. Men det är klart jag blir glad! Och det är klart jag vill att ni röstar på mig 🙂

Till omröstningen >

 

Jag ser allt för många småföretagare, och tyvärr ofta kvinnor som driver företag, som faller för Jante och säger saker som ”nä, inte ska väl jag och mitt lilla företag…” Äsch, man måste väl få vara stolt?! Det är jag. Även för en nominering.

I min värld är småföretagare ett fint ord. Och favorit är också ett bra ord. Och Göteborg med. Så Småföretagarnas favorit i Göteborg känns ju trippelbra!

Vem som vinner avslöjas på inspirationsdagen Mitt företag den 15 mars.  Är du småföretagare själv eller funderar på att starta eget? Spana in programmet på www.mittforetag.se/evenemang

Småföretagarnas favorit

En kommentar

  1. Grattis, vad kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: