Ny klubb för miljömedvetna brudpar

Äntligen kan jag berätta mer! För idag lanserade vi nämligen EcoBride Club. En helt ny klubb för er som går i giftastankar och som vill spara både pengar och miljö på vägen till drömbröllopet. Jag och min kollega Vera har jobbat med detta i flera månader så det är verkligen superroligt att äntligen få öppna på riktigt!

Vår tanke är att EcoBride Club ska vara ett personligt stöd genom planeringen av ert drömbröllop och samtidigt inspirera till att välja hållbara produkter och tjänster. Vi ville skapa ett komplement till de bröllopsforum som finns idag. De fungerar säkert utmärkt men vi saknade en plats för personliga och konkreta tips för hur man både får ihop bröllopsbudgeten och samtidigt kan visa omtanke om människor och miljö.

Jag får ofta frågor om var man hittar bra produkter och tjänster för bröllopet, som samtidigt visar omtanke om människor och miljö, många har läst min bok JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop och vill göra en skillnad men vet inte vilken ände de ska börja leta. Bröllopsbranschen generellt sett är ju som en enda stor maräng med extra allt av allt!

Men visst finns det företag både har kvalitet och glamour men samtidigt värnar om människor och miljö. Därför att vi nu skapat en märkning som vi kallar ”EcoBride Gillar” och som vi bara ger till utvalda samarbetspartners i vårt partnernätverk som vi kan rekommendera från hjärtat. Och vi vill bli fler och kunna rekommendera fler! Vet du något företag som säljer medvetna produkter och tjänster som passar för bröllop? Maila mig gärna på katharina@ecobride.

Ska du gifta dig? Ja men kika in på EcoBride Club direkt då för sjutton! 🙂

www.ecobride.se/ecobride-club

25900469-hQHaw

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: