En dubbelt så God Jul!

Nä, det blir inte något julkort från vare sig EcoBride eller Brunat PR&Event i år heller. Istället väljer jag att investera 10 procent av årets vinst i Jordens bästa affärsidé och Hungerprojektets arbete för att utrota hunger och fattigdom i världen. En investering som dubblar i värde direkt. Bokstavligen. Anledningen till att jag berättar detta för dig är inte att jag är ute efter några duktighetspoäng eller applåder. Utan för att det är viktigt. Och för att vi tillsammans kan göra skillnad – på riktigt.

Får jag därför föreslå en ny form av investering för dig och ditt företag i jul? Det nya är att du slutar skänka pengar till välgörenhet. Istället investerar du i människors driftighet och idérikedom och ger dem chansen att se sin egen potential. Då kan de med egna krafter förändra sina samhällen – en gång för alla.
Dessutom är alla investeringar fram till julafton värda dubbelt så mycket. Några av Hungerprojektets största investerare höjer nämligen julstämningen genom att dubbla varje krona du investerar. För varje hundralapp du och jag investerar går hela tvåhundra kronor till Hungerprojektet. För varje tusenlapp går tvåtusen till Hungerprojektet. Delad glädje är dubbel glädje, som man brukar säga! Och i detta fallet – dubbel nytta.

Läs mer på www.hungerprojektet.se/2012/12/dubbelt-sa-god-jul

Med det vill jag önska er en riktigt God Jul! Nu är det dags att bocka av det sista på att-göra-listan, leka tomte, baka julbröd och sen andas in julstämningen och bara mysa i några dagar. Vi hörs i mellandagarna igen!

Skärmavbild-2012-12-11-kl.-11.06.27-450x316

2 kommentarer

    1. Tack! Detsamma till dig! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: