I love bloggosfären

Att vara en del av bloggosfären är många företagsbloggars våta dröm. Och privata bloggares också för den delen. Men det går liksom inte att köpa sig en plats… det handlar om att ge en massor av blogg-kärlek och förhoppningsvis få lite tillbaka när man förtjänar det.

Idag fick jag äkta blogg-kärlek av entreprenören Sofia Bengtsson. Och det var inte i form av någon uttalat över telefon ”Vi-byter-länkar” –  variant, utan på helt eget initiativ från henne. Detsamma gäller detta inlägg. Jag skriver det helt enkelt för att det är konkret exempel.

Sofia lyssnade på min frukostföreläsning Guld och gröna skogar om hur man som företag kan tjäna pengar på att kommunicera sina hållbara värderingar tydligare. Hon skriver själv att hon blev så inspirerad att hon genast gick hem och bloggade om hur hennes företag kan bli bättre på att kommunicera deras egna hållbara värderingar att ge till andra som inte har det så bra som vi själva.

DET…inspirerar mig! För då har det ju liksom blivit en aktiv skillnad. Och ringar på vattnet, som förhoppningsvis kan få fler personer ännu mer inspirerade.

Så alla ni som lägger fina länk-strategier och klurar på hur fler ska hitta till just er blogg… börja med att ge. Så får ni snart tillbaka lite Blogg-love ni också!

PS. Det funkar för övrigt med twitter och facebook och i vanliga livet också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: