Ekoinspiration på Allt om Bröllop

I helgen har vi ställt ut med EcoBride på Allt om Bröllop mässan i Stockholm. Mitt huvud surrar av alla intryck och möten. Vi hade en stor ekobröllop-monter tillsammans med våra samarbetspartners vilket var mycket lyckat. Jag tror att det bra att synas i ett större sammanhang och att gå ihop flera mindre företag istället för att var och en står i ett hörn och riskerar att drunkna i mängden. Tillsammans kunde vi nu visa bredden av produkter och tjänster för ekobröllop, utbudet är större än många tror. Flera brudpar kommer fram och säger ”Oj, det har jag inte ens tänkt på! Vad bra!” .

Jag hoppas vi tillsammans denna helg har inspirerat fler att arrangera sitt drömbröllop med omtanke om miljön och vår omvärld. Det känns som det var en givande helg men som med alla event så får man utvärdera sin medverkan efter ett tag när man ser hur många bokningar, besök etc. som faktiskt trillar in. Nästa helg är vi på Allt om Bröllop i Malmö också. Så nu är det bara att ladda om! 
Vill du läsa mer om ekobröllop och få tips och inspiration – kika gärna in på EcoBride.se >Makeupartist Anja Lindh från EkoliBreeze gav makeuprådgivning med produkter från Nvey Eco och tips för håret med hårdvårdsprodukter från i+m.  Här är det EcoBrides bröllopsbloggare Linn som blir stylad. Följ gärna Linns bröllopsblogg om planeringen inför hennes eget ekobröllop på EcoBride Forum >

Allt om Bröllops chefredaktör Anna Fürst Intervjuade mig och Linn på stora scenen.

Gunilla Brunell, grundare till Wise Naturkosmetik fanns på plats och tipsade om hur du får en naturligt vacker hy och Weleda visade ekologisk hudvård och sin nya granatäppelserie mot ålderstecken.

Wilma & Friends visade miljvänlig heminredning, dekor och presenttips och skräddare Malin Sparrman som driver Ekobrud visade brudklänningar i ekologisk bomull, sammet och linne. Dessutom fanns Skebo Herrgård och Bernzons blommmor på plats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: